Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa saldırısına uğramak

Rüyada boğa saldırısına uğramak

Rüyada boğa saldırısına uğramak işlerin daha kötü bir hal alacağına, geleceğine bakacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada boğa saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada boğanın saldırısına uğramak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaların saldırısına uğramak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğa saldırısına uğramak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terör saldırısına uğramak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin saldırısına uğramak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa saldırısına uğramak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil saldırısına uğramak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments