Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğalar görmek

Rüyada boğalar görmek

Rüyada boğalar görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğalar gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada boğa kafası görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğarak öldürmek durumunuzun iyileşeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada uçan boğa görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, borçlarından kurtulacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine alamet eder.

Rüyada boğa avlamak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada iki tane boğa görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın boğa görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maneviyata yöneleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaların saldırısına uğramak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, bilgiyle donanacağına işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments