Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa avlamak

Rüyada boğa avlamak

Rüyada boğa avlamak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada boğa avlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Rüyada boğa avlamak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada denizden balık avlamak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Rüyada üveyik avlamak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada oltayla balık avlamak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye alamet eder.

Rüyada ırmakta balık avlamak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada vampir avlamak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı inanılır.

Rüyada hayalet avlamak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret eder.

Rüyada bıldırcın avlamak onurlu bir yaşam süreceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments