Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğarak öldürmek

Rüyada birini boğarak öldürmek

Rüyada birini boğarak öldürmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, zor durumda kalacağına, kesesinin dolacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Rüyada birini boğarak öldürmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada boğanın öldüğünü görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Rüyada boğa tarafından öldürülmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada şeytanı boğarak öldürmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Rüyada kediyi boğarak öldürmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayır duaları alınacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyi boğarak öldürmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalettir.

Rüyada boğa öldürmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada boğarak köpek öldürmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments