Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve boğa görmek

Rüyada at ve boğa görmek

Rüyada at ve boğa görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, huzursuzluk yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına tabir olunur.

Rüyada at ve boğa gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada boğa ve at görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada at ve boğa görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet eder.

Rüyada evde boğa görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Rüyada kara boğa görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğa avlamak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurbanlık boğa görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, hatalı yollara gireceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada boğa güreşi görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments