Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa ve at görmek

Rüyada boğa ve at görmek

Rüyada boğa ve at görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, imkânlarını kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğa ve at gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Rüyada boğa ve at görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada at ve boğa görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Rüyada öküz boğa görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işarettir.

Rüyada boğa kovaladığını görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada uçan boğa görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa delalet etmektedir.

Rüyada adamı boğarak öldürmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri boğa görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada boğa tarafından öldürülmek işte başarılı adımlar atılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments