Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa tutmak

Rüyada boğa tutmak

Rüyada boğa tutmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, bereketin ve verimin olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada boğa tutmak gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada boğa tutmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğalar görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada boğaların saldırısına uğramak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah büyük boğa görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğa kovalaması görmek büyük çaba sarfedeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğarak köpek öldürmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğayla konuşmak saygının hiç eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments