Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğayla konuşmak

Rüyada boğayla konuşmak

Rüyada boğayla konuşmak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, günahlara, bunun şans olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Rüyada boğayla konuşmak gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Rüyada boğayla konuşmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğayı öldürmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada kızıl boğa görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok boğa görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa öldürmek kişinin kötü günler geçireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet eder.

Rüyada kara boğa görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada birini suda boğarak öldürmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğa yılanları görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments