Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa sürüsü görmek

Rüyada boğa sürüsü görmek

Rüyada boğa sürüsü görmek yakın akrabadan gelecek habere, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zevki sefa içinde olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Rüyada boğa sürüsü görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde boğa görmek mahsullerin fazlalaşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü boğa görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa boğazlamak toplumda yükseleceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada boğa öldürmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bol kazanç getireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa saldırısına uğramak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada çiftleşen boğa görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments