Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde boğa görmek

Rüyada sürü halinde boğa görmek

Rüyada sürü halinde boğa görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, üzüleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde boğa gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Rüyada sürü halinde boğa görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine işarettir.

Rüyada sürü halinde at görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde arı görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sürü halinde karga görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde kedi görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sürü halinde fil görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments