Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü boğa görmek

Rüyada bir sürü boğa görmek

Rüyada bir sürü boğa görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü boğa gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinize, sosyal yaşamınıza veya aşk hayatınıza daha fazla zaman ayırmak için işlerinizi belli bir seviyede tutmanız gerekebilir.

Rüyada sürü halinde boğa görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada boğa sürüsü görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü boğa görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın bir boğa görmek hayatının da düzene gireceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yeni bir yol tutulacağına, çalışmaların beğeni almayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğanın kovalaması görmek zaaflarına kapılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada iri boğa görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde boğa görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments