Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa satın almak

Rüyada boğa satın almak

Rüyada boğa satın almak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğa satın almak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Rüyada boğa satın almak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, daima zinde ve genç kalacağına işaret eder.

Rüyada boğarak köpek öldürmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaya bindiğini görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada boğa binmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalet eder.

Rüyada kurbanlık boğa görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birçok boğa görmek yeni bir işe gireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada boğa saldırması görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments