Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa kavgası görmek

Rüyada boğa kavgası görmek

Rüyada boğa kavgası görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa kavgası gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada boğa kavgası görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa yılan görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adamı boğarak öldürmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz boğa görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurbanlık boğa görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hasretliğin biteceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına inanılır.

Rüyada ölen boğa görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kudret ve destek olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına inanılır.

Rüyada boğa yılanları görmek hak yolunu bulacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Rüyada büyük boğa görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, günlerini bunun için harcayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments