Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekten kurtulmak

Rüyada böcekten kurtulmak

Rüyada böcekten kurtulmak her zaman neşeli olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Rüyada böcekten kurtulmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böceklerden kurtulmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada sel sularından kurtulmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada yanan evden kurtulmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine inanılır.

Rüyada ezilmekten kurtulmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kafa dağıtacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada teröristlerden kurtulmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada esir düşüp kurtulmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments