Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezilmekten kurtulmak

Rüyada ezilmekten kurtulmak

Rüyada ezilmekten kurtulmak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, statü atlayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada ezilmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı güçlendirecek şeyler yapmalısınız.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çürük dişten kurtulmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Rüyada su baskınından kurtulmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ölümden kurtulduğunu görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan evden kurtulmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak iyilik bulacağına, haksızlıklara uğranılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalettir.

Rüyada dalgalardan kurtulmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments