Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristlerden kurtulmak

Rüyada teröristlerden kurtulmak

Rüyada teröristlerden kurtulmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çok büyük ses getireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işarettir.

Rüyada teröristlerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Rüyada teröristten kurtulmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada teröristlerden kurtulmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kolaylık sağlayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada teröristlerce kaçırılmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada terörist olmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada terörist yakalamak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terörist ve asker görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada teröristlerle çatıştığını görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada terörist saldırısına uğramak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments