Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekli fasulye görmek

Rüyada böcekli fasulye görmek

Rüyada böcekli fasulye görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, garanti olacak bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada böcekli fasulye gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Rüyada böcekli fasulye görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, toplumda yükseleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada fasulye ekmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada fasulye yemek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye yemeği görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada taze fasulye satın almak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur

Pişmiş taze fasulye gördüm rüyamda tencerenin ağzı açık unutulmuş içinde kara fatmalar vardı ve canlıydılar ürktüm