Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze yeşil fasulye yemek

Rüyada taze yeşil fasulye yemek

Rüyada taze yeşil fasulye yemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yokluğa düşeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına tabir olunur.

Rüyada taze yeşil fasulye görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye yemeği görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek insanlar arasında iyi anılır olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada etli taze fasulye yemek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments