Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye ekmek

Rüyada fasulye ekmek

Rüyada fasulye ekmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kendisi için mal mülk alacağına tabir olunur.

Rüyada fasulye ekmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada fasulye ekmek görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalet eder.

Rüyada fasulye ekmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada fasulye tohumu ekmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, bol kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada toprağa fasulye ekmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye ekmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fasulye pilav görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye almak en yüksek makamlara oturacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments