Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzağı kovalamak

Rüyada buzağı kovalamak

Rüyada buzağı kovalamak kazancın az da olsa yitirileceğine, onu uyaracağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzağı kovalamak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Rüyada buzağı kovalamak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi buzağı görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına inanılır.

Rüyada buzağı doğurtmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada dana buzağı görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sevdiği insanların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzağı doğduğunu görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzağının doğduğunu görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Rüyada yeni doğan buzağı görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, borcunun kalmayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet eder.

Rüyada iki tane buzağı görmek renk ve eğlence geleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments