Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovalamak kaçmak

Rüyada kovalamak kaçmak

Rüyada kovalamak kaçmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, haram mala, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada kovalamak kaçmak gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Rüyada kovalamak kaçmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Rüyada kaçmak kovalamak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kovalamak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, borcunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzağı kovalamak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada arıyı kovalamak çok rahat bir döneme gireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada yılanları kovalamak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada inek kovalamak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada koçun kovaladığını görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments