Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağa alınmak

Rüyada kucağa alınmak

Rüyada kucağa alınmak rahatın kaçacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucağa alınmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Rüyada kucağa alınmak bazı konularda önayak olunacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gözaltına alınmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada görevden alınmak terslik yaşayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak iyi geçiminin biteceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada alından saç çıktığını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada alında kıl görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada alında sivilce görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments