Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş aldırdığını görmek

Rüyada kaş aldırdığını görmek

Rüyada kaş aldırdığını görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, değer göreceğine, kalkınacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kaş aldırdığını gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada birinin kaşlarını aldırdığını görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kaş aldırdığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada kuaförde kaş aldırmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kaş aldırmak istemek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş aldırdığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaşını aldırdığını görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, daha rahat para kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments