Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bebek aldırmak

Rüyada başkasının bebek aldırmak

Rüyada başkasının bebek aldırmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bebek aldırmak gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Rüyada bebeği aldırmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken bebek aldırmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada bebek aldırdığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada bebeğini aldırmak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada birinin bebek aldırdığını görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, mevki edineceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının bebek aldırdığını görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğini aldırmak istemek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments