Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım bıyık görmek

Rüyada yarım bıyık görmek

Rüyada yarım bıyık görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yarım bıyık gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Rüyada yarım bıyık görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yarım kalp görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım teneke altın görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada yarım balık görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım örgü görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım parmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarım altın çalmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım bardak su içmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments