Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür bıyık görmek

Rüyada gür bıyık görmek

Rüyada gür bıyık görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işarettir.

Rüyada gür bıyık gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada gür bıyık görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada gür akan su görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına inanılır.

Rüyada gür saçlı bebek görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gür sakal görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada gür kirpik görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçların gür olduğunu görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini gür sakallı görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, dileklerinin yerine geleceğine, malının artacağına tabir olunur.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments