Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinde bıyık görmek

Rüyada kendinde bıyık görmek

Rüyada kendinde bıyık görmek şifaya kavuşacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yetkili bir göreve atanacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada kendinde bıyık gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Rüyada bir erkeği bıyıklı görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, güzel bir haber almaya, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal bıyık traşı olmak hasta olanlar için şifa bulmaya, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek başkasının hakkına göz dikileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bıyıksız görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini bıyıklı görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, herkesin önünde olacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın bıyığı görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada bıyıklarını kesmek sermayesini riske etmeyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments