Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık kıllarının almak

Rüyada bıyık kıllarının almak

Rüyada bıyık kıllarının almak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Rüyada bıyık kıllarının almak gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Rüyada bıyık kıllarını almak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bıyık kıllarının almak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada bıyık kılı görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, özel hayatının renkleneceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıyıklı olmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rızkın ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadında sakal bıyık görmek insanlarla arasının iyi olacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sakal bıyık traşı olmak rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, aklına giren şeytana uyacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalettir.

Rüyada bıyığının beyazladığını görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, güçlükle elde edilecek başarı, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyık uzaması görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments