Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık ve sakal görmek

Rüyada bıyık ve sakal görmek

Rüyada bıyık ve sakal görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyık ve sakal gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada kendini bıyıklı ve sakallı görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalettir.

Rüyada bıyık sakal kesmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıyık ve sakal görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, mevkie edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal bıyık traşı olmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, işveren koltuğunda oturacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı bıyıklı bebek görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments