Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyığının kesildiğini görmek

Rüyada bıyığının kesildiğini görmek

Rüyada bıyığının kesildiğini görmek adaletin geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kızgınlıkların geçeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada bıyığının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada bıyığının kesildiğini görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına inanılır.

Rüyada bıyık kesilmesi görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, ileride çok zengin biri olacağına delalet eder.

Rüyada bıyığın kesildiğini görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bıyık kesildiğini görmek ağzının tadının bozulacağına, karasızlık yaşayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Rüyada bıyıkları düzeltmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği bıyıklı görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada anneyi bıyıklı görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, yoksulluğa delalettir.

Rüyada bıyıkları çıktığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, de zenginliğe kavuşacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments