Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyığın kesildiğini görmek

Rüyada bıyığın kesildiğini görmek

Rüyada bıyığın kesildiğini görmek küslerin barışacağına, zafer elde edeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, aile içinde de bereketin artacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına inanılır.

Rüyada bıyığın kesildiğini gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Rüyada bıyığın kesildiğini görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıyığının kesildiğini görmek yıpranacağına, strese gireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına yorulur.

Rüyada bıyık kesildiğini görmek çok zor günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıyık kesilmesi görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği bıyıklı görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakallı bıyıklı bebek görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi bıyığı görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dertlerine çare bulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıyıklarını görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments