Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıklı kadın görmek

Rüyada bıyıklı kadın görmek

Rüyada bıyıklı kadın görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bıyıklı kadın gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada kadının bıyığının çıktığını görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kadın bıyık almak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kadının bıyıklı olduğunu görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yol alacağına alamet eder.

Rüyada bıyıklı kadın görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet eder.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, dileklerin kabul olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadında bıyık görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının bıyık çıktığını görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments