Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık traşı olmak

Rüyada bıyık traşı olmak

Rüyada bıyık traşı olmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada bıyık traşı olmak gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada bıyığın beyazladığını görmek çok zengin olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet eder.

Rüyada bıyıkların çıktığını görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada uzun bıyık görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi gücünün azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadını bıyıklı görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyık aldığını görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, hayatınızın neşe dolacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği bıyıklı görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada bıyık tüyü görmek kişinin her işi severek yapacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments