Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzüğünü satmak

Rüyada altın yüzüğünü satmak

Rüyada altın yüzüğünü satmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, üzüntü yaşamaya, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada altın yüzüğünü satmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada altın yüzüğünü satmak ardından bu kişiye açılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük satmak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğü satmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, dertlerin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğünü satmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada tek taş yüzük satmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret eder.

Rüyada gümüş yüzük satmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işarettir.

Rüyada nişan yüzüğünü satmak huzura erileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük satmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments