Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik satmak

Rüyada altın bilezik satmak

Rüyada altın bilezik satmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik satmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada altın bileziği satmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik satmak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada bilezik satmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek altın satmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, doyasıya hasret gidereceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet eder.

Rüyada altın bulup satmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada altın yüzük satmak ruhlarına mevlit okutacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada altınlarını satmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın alıp satmak tüm dileklerin tutacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, talihinizin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments