Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın satmak

Rüyada altın satmak

Rüyada altın satmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın satmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çeyrek altın satmak özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işarettir.

Rüyada altın bulup satmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada külçe altın satmak kalabalıktan uzak olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Rüyada altınlarını satmak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolyeyi satmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın künye satmak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzük satmak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada altın almak satmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments