Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınını satmak

Rüyada altınını satmak

Rüyada altınını satmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, insanlara yol göstereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hatalı yollara sapılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altınını satmak gördüyseniz:

  • Belli değişiklikleri açıkça uygulamaya koymanız engeller ya da baskılarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada altın künye satmak bir takım sorunlar çıkacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük satmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup satmak başarılarının hiçe sayılacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada altın kolyeyi satmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Rüyada altınını satmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına işarettir.

Rüyada altın alıp satmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, asık yüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada çeyrek altın satmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altınlarını satmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments