Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitmemiş köprü görmek

Rüyada bitmemiş köprü görmek

Rüyada bitmemiş köprü görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yüksek mertebeye geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada bitmemiş köprü gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada bitmemiş köprü görmek kazancının tükenmeyeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada asma köprüden geçmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada köprü üzerinde koşmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, keyfin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık köprü görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada köprüde yatmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada köprü üzerinden geçmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada yıkık köprüden geçmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap köprüden geçmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments