Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filizlenen bitki görmek

Rüyada filizlenen bitki görmek

Rüyada filizlenen bitki görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada filizlenen bitki gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada filizlenen bitki görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalettir.

Rüyada filizlenmiş bitki görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, bekarlar için evlenmeye, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada filizlenen çiçek görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada filizlenen ağaç görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada tohumun filizlendiğini görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada filiz ekmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada filiz görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağacın filizlendiğini görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments