Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salon bitkisi görmek

Rüyada salon bitkisi görmek

Rüyada salon bitkisi görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada salon bitkisi gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada salon bitkisi görmek üçüncü gözünün açılacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş düğün salonu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına delalet eder.

Rüyada kendini mahkeme salonunda görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulur.

Rüyada kuaför salonu görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, deşarj olacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada düğün salonu tutmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mahkeme salonunda olmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duruşma salonu görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir salon görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, maddi sorunlarının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments