Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bitkisi görmek

Rüyada su bitkisi görmek

Rüyada su bitkisi görmek saygın biri haline geleceğine, makamının ve ününün artacağına, talihin yüzlerine güleceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, gelirinin de artmayacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada su bitkisi gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Rüyada su bitkisi görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda bitki görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bitki sulamak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa bitki ekmek dertlerin bitip huzura erileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bitki almak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitki çayı ikram etmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada salon bitkisi görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments