Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki görmek

Rüyada bitki görmek

Rüyada bitki görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, rahat bir hayata başlayacağına, zenginliğinin süreceğine, gönlünün rahata ereceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet eder.

Rüyada bitki gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada şifalı bitki görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ticaret ehli olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına yorulur.

Rüyada deniz bitkisi görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada bitki çayı yapmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada bitki ekmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Rüyada bitkilerle konuşmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitki kurdu görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitki çayı içmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments