Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alırken görmek

Rüyada abdest alırken görmek

Rüyada abdest alırken görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alırken gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak sevdiği birine hediye alacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Rüyada namaz abdesti almamak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, borçlanıp, hasta olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulur.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına delalettir.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek afiyette giden düzeninden olacağına, başarılarının takdir edileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments