Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almaya hazırlanmak

Rüyada abdest almaya hazırlanmak

Rüyada abdest almaya hazırlanmak şansın ve istikbalin açık olduğuna, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Rüyada abdest alıp namaza hazırlanmak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest almak için hazırlanmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada abdest alırken görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Rüyada abdest alırken kusmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek sağlığın bozulacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments