Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına inanılır.

Rüyada cuma namazı kılmak için abdest almak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada abdestsiz cuma namazı kılmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kendisine olan güvenin artacağına yorulur.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kadim dostlar edineceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments