Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almadan namaz kılmak

Rüyada abdest almadan namaz kılmak

Rüyada abdest almadan namaz kılmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, gönül kapılarının açılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına inanılır.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine alamet eder.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına alamet eder.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, hayalkırıklığı duyacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet eder.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalettir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işaret eder.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntılarının artacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments