Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bisküvi ve lokum görmek

Rüyada bisküvi ve lokum görmek

Rüyada bisküvi ve lokum görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bisküvi ve lokum gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Rüyada bisküvi lokum görmek sıkıntıların aşılacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada lokum bisküvi yemek neredeyse kahrolacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, zor bir durumda kalacağına yorulur.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek keyiflerinin yerinde olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına inanılır.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek sorunlarının çözüleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet eder.

Rüyada bisküvi ve lokum görmek değer göreceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Rüyada lokum bisküvi görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, daha rahat bir nefes alacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments