Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum ve bisküvi yemek

Rüyada lokum ve bisküvi yemek

Rüyada lokum ve bisküvi yemek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bereket ve huzur geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bazı kişilerle iş birliği yapabilirsiniz.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada lokum bisküvi yemek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kısmetinin açık olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bisküvi ve lokum görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada lokum bisküvi görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bisküvi lokum görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, aile saadetinin de artacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments