Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bisküvi lokum görmek

Rüyada bisküvi lokum görmek

Rüyada bisküvi lokum görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kederinin dağılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisküvi lokum gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada lokum bisküvi yemek kendisi için mal mülk alacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum bisküvi görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisküvi ve lokum görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, huzurlu, mutlu olacağına, aşık olacağına alamet eder.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak ruhlarına mevlit okutacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bisküvi lokum görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments