Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum ve bisküvi görmek

Rüyada lokum ve bisküvi görmek

Rüyada lokum ve bisküvi görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, insanlarla tartışacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada lokum ve bisküvi gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada lokum bisküvi yemek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, gelirinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum bisküvi görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisküvi ve lokum görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kazancının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek zorlukların baş göstereceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bisküvi lokum görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments